Partnerschappen dragen bij aan innovatie en groei van een organisatie, daar zijn wij van overtuigd. Elke organisatie heeft zijn eigen specialisatie en juist het samenbrengen daarvan zorgt voor slagkracht en focus.

In de reisbranche is er sprake van vele disciplines en verschillende leveranciers op het gebied van accommodatie, vlucht, autohuur, transfer en activiteiten. Ieder voor zich levert een belangrijk onderdeel van het eindproduct: de vakantie!

Dutch Travel Services heeft een boekingsplatform ontwikkeld waarin zowel generalisten als specialisten hun aanbod kunnen ontsluiten. Wij bieden op dit platform het reisaanbod van Nederlandse en Duitse reisorganisaties alsmede zorgvuldig geselecteerd, dynamisch gegenereerd aanbod. Uiteraard voldoen alle leveranciers aan de wettelijke eisen en aan de eisen die door de branche gesteld worden.

Wil jij jouw unieke reisaanbod ook distribueren naar Nederlandse (zelfstandige) reisagenten, Online Travel Agents en overige resellers? Word dan leverancier en gebruik ons slimme platform. Laten we samen een kop koffie drinken en bespreken hoe we elkaar kunnen versterken. Vul dit formulier in of neem contact met ons op via: 088-9999 757 of per mail via info@dutchtravelservices.nl.

Onderstaand een greep uit onze overige partners: